OLM Diagnostics

OLM is the catalyst for new diagnostic products which are delivering clear clinical benefits.

OLM Diagnostics is gespecialiseerd in de internationale verkoop, marketing en distributie van diagnostische producten.

OLM werkt nauw samen met technologische specialisten in universiteiten en NHS Hospital Trusts en heeft een internationaal netwerk van clinici, investeerders en invloedrijke belanghebbenden in de medische sector om producten de beste kans op succes te geven.

OLM is opgericht in 2011 en heeft samen met onze klinische en academische partners een reeks nieuwe diagnostische, Point Of Care sneltesten ontwikkeld.

Aspergillus lateral flow sneltest

Voor de snelle detectie van invasieve pulmonaire aspergillose (IPA)

• Zeer specifiek en detecteert alleen 'activiteit'
• Eenmalig gebruikstest met resultaten in minder dan 15 minuten.
• Bewezen effectiviteit bij de diagnose van IPA bij mensen (serum en BAL)
  

BEOOGD GEBRUIK
Snelle immunochromatografische test voor de kwalitatieve detectie van Aspergillus-diagnostisch antigeen in menselijk serum en bronchoalveolaire spoelvloeistof; voor gebruik als hulpmiddel bij de beoordeling en evaluatie van patiënten met vermoedelijke invasieve pulmonale aspergillose (IPA).
   
OVERZICHT
IPA veroorzaakt door de schimmel Aspergillus is een vaak dodelijke ziekte van immuungecompromiteerde mensen zoals hematologische maligniteiten en beenmergtransplantatiepatiënten. Antigenen geproduceerd door de schimmel tijdens infectie kunnen worden gebruikt om de ziekte te diagnosticeren. De Aspergillus LFD maakt gebruik van een monoklonaal antilichaam JF5 dat tijdens actieve groei door de schimmel geproduceerde antigene mannoproteïnen detecteert en kan worden gebruikt om het diagnostische Aspergillus-antigeen in menselijk serum en BAL-vloeistoffen te detecteren.

Performance charecteristics LFD.JPG

Bekijk hier de brochure.

Candida lateral flow sneltest
CandidaPlus lateral flow sneltest
CandidaAuris lateral flow sneltest
Pneumocystis jirovecii lateral flow sneltest