STANDARD M Point-of-care MDx platform

Het STANDARD M Point-of-care MDx platform is ontwikkeld om acurate, simpele en snellere klinisch relevante beslissingen te kunnen maken. Het systeem is door zijn innovatieve schaalbare design met een kleine footprint uitermate flexibel in te zetten, dit in combinatie met de uiterst intuïtieve software zorgt voor een eenvoudige implementatie op elke gewenste locatie. Deze unieke eigenschappen zorgen er met de  minimale hands-on tijd voor dat er een zo kort mogelijke TAT kan worden gerealiseerd met een hoge mate van gebruiksgemak en optimale workflow.

Alethia

Het moleculaire platform van Alethia® komt tegemoet aan de breedspectrumbehoeften van uw laboratorium, eenvoudig en nauwkeurig, met resultaten in minder dan een uur voor evidence-based gezondheidsbeslissingen.

Revogene Carba C

De Revogene Carba C-assay biedt zorgverleners een diagnostische oplossing voor vroege detectie en behandeling van Carbapenem-resistente Enterobacteriaceae (CRE) uit geïsoleerde kolonies van Enterobacteriaceae, Acinetobacter baumannii of Pseudomonas aeruginosa.

Revogene Carba C

Carbapenem-resistente Enterobacteriaceae (CRE)-infecties zijn gevaarlijk voor patiënten en alarmerend voor de gezondheidszorg. De CDC beschouwt CRE als een dringende bedreiging voor de volksgezondheid die onmiddellijke actie vereist. 1

Revogene

Revogene® is een flexibel moleculair platform dat geschikt is voor single analyt- en multiplex-tests dat is verpakt in een kleine footprint en kan helpen bij het standaardiseren van testen in het hele gezondheidssysteem.

Revogene is een volledig geautomatiseerd moleculair platform dat single- en multiplex-testmogelijkheden biedt in minimale tijd. Het is een flexibel, schaalbaar platform dat is gebouwd om met u mee te groeien.