Genetic Signatures distributie in de Benelux via Mediphos

Intro tekst

Genetic Signatures brengt de distributie van de moleculaire testkits op basis van de 3base ™ -technologie onder bij Mediphos.

3base vormt de basis van de EasyScreen ™ -detectiekits en zorgt voor een eenvoudiger ontwerp van moleculaire testen die de gelijktijdige detectie van meerdere doelen mogelijk maken. 3base ™ is compatibel met zowel RNA- als DNA-doelen.

 

Afbeelding

Als resultaat van de verbeterde conversiemethoden en de toepassing op cytosine methyleringsdetectie werd een interessante ontdekking gedaan. De behandeling van microbieel DNA door natriumbisulfiet in staat is om de vier nucleïnezuur basis te verminderen tot slechts drie basis, via de conversie van Cytosine naar thymine. Deze technologie staat bekend als 3base ™ en is de hoeksteen van onze EasyScreen™ Pathogen Detection Kits.

Genetic Signatures heeft sindsdien een reeks EasyScreen™ Real-Time PCR-gebaseerde producten ontwikkeld en gecommercialiseerd voor de routinematige detectie van infectieziekten. EasyScreen ™ -producten bieden ziekenhuis- en pathologielaboratoria de moleculaire hulpmiddelen om te screenen op een breed scala aan infectieuze pathogenen in een omgeving met snelle en hoge doorvoer.

Beschikbare kits:

  • Enteric Pathogen screening kits
  • Respiratory Pathogen Screening kits
  • ESBL/CPO Screening kits

EasyScreen ™ automatisering

De wetenschappers van Genetic Signatures hebben uitgebreide ervaring opgedaan met het gebruik van verschillende nucleïnezuurextractie, vloeistofbehandeling en realtime PCR-platforms met EasyScreen™ -tests. Omdat Genetic Signatures niet is gelieerd aan één platformleverancier, kunnen we met u samenwerken om een workflow aan te passen voor de implementatie van de EasyScreen™ -tests in uw laboratorium.

Genetic Signatures GS1 automatiseringssysteem Hamilton-NIMBUS

Hamilton-NIMBUS-467x382.jpg De GS1 is gebaseerd op het Nimbus-platform (geproduceerd door Hamilton Robotics, VS). Het deck en de programma's zijn aangepast om compatibel te zijn met EasyScreen™ -tests.