Norma

Norma Instruments Zrt. is een Hongaars bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige en innovatieve bloedanalysesystemen voor de markt voor in-vitrodiagnostiek (IVD). Sinds de lancering in 2012, is Norma uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat in bijna 70 landen actief is via een gevestigd en goed opgeleid distributienetwerk. Het productassortiment bestaat uit hematologieanalysatoren en reagentia voor humaan en veterinair gebruik.

Hun instrumenten kunnen een van de meest voorkomende hematologische tests uitvoeren, de complete bloedtelling (CBC), een kwantitatieve test die het aantal verschillende witte bloedcellen, rode bloedcellen en bloedplaatjes in het menselijke en dierlijke bloed telt. Dat is belangrijk omdat het iemands algehele gezondheidstoestand kan evalueren en wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te diagnosticeren, waaronder bloedarmoede, infecties en leukemie. Om deze reden zijn hematologieanalysatoren een essentieel onderdeel van elk laboratorium wereldwijd.

Norma was een van de eerste bedrijven die microfluïdische technologieën gebruikten bij de ontwikkeling van hematologieanalysatoren, waardoor ze de kleinste hematologieanalysatoren konden ontwikkelen met de kleinste monstervolumeverwerking en het kleinste reagensverbruik ter wereld. Deze nieuwe, milieuvriendelijke innovaties zorgen ervoor dat de analyser kan worden gebruikt in point-of-care of near-patient testomgevingen, zoals op intensive care-afdelingen, spoedeisende hulpafdelingen, huisartsenposten, bloedbanken of zelfs in mobiele zorgeenheden, dus patiënten kunnen een snellere diagnose en behandeling krijgen, waardoor ze efficiënter en sneller kunnen herstellen.

Klik hier voor de website van de fabrikant.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838