Nieuw: Norma Icon-3 en Icon 5 bloedanalyse systemen

Intro tekst

Het Hongaarse Norma is een nieuwe leverancier van Mediphos. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige en innovatieve bloedanalysesystemen voor de markt voor in-vitrodiagnostiek (IVD).

Afbeelding

De instrumenten van Norma kunnen een van de meest voorkomende hematologische tests uitvoeren, de complete bloedtelling (CBC), een kwantitatieve test die het aantal verschillende witte bloedcellen, rode bloedcellen en bloedplaatjes in het menselijke en dierlijke bloed telt. Dat is belangrijk omdat het iemands algehele gezondheidstoestand kan evalueren en wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te diagnosticeren, waaronder bloedarmoede, infecties en leukemie. Om deze reden zijn hematologieanalysatoren een essentieel onderdeel van elk laboratorium wereldwijd.

Norma was een van de eerste bedrijven die microfluïdische technologieën gebruikten bij de ontwikkeling van hematologieanalysatoren, waardoor ze de kleinste hematologieanalysatoren konden ontwikkelen met de kleinste monstervolumeverwerking en het kleinste reagensverbruik ter wereld.

Deze nieuwe, milieuvriendelijke innovaties zorgen ervoor dat de analyser kan worden gebruikt in point-of-care of near-patient testomgevingen, zoals op intensive care-afdelingen, spoedeisende hulpafdelingen, huisartsenposten, bloedbanken of zelfs in mobiele zorgeenheden, dus patiënten kunnen een snellere diagnose en behandeling krijgen, waardoor ze efficiënter en sneller kunnen herstellen.

Producten

De Icon-3 en Icon-5 zijn slimme vernieuwende 3- en 5part differential hematologie poc analysers, die nieuwe normen stellen op het gebied van kwaliteit, kenmerken, functies en stijl. Deze iconische point of care analysers combineren geavanceerde technologie met een fris en elegant ontwerp. De Icon 3 en 5 maken gebruik van op laser gebaseerde flowcytometrie met forward-scattered light detection en volumetric impedance measuring. De Icon-5 biedt hiermee op de door u gewenste locatie een compleet rapport van het aantal bloedcellen met 27 parameters dat RBC- en PLT-histogrammen bevat, evenals een 5-delig WBC-scattergram.

Naar de Fabrikantenpagina.